Szövegdoboz: A gazdák, a vidéki emberek mindennapi kérdéseikre akarunk választ adni, a széles ismereteket bővíteni fórumainkal.
Szövegdoboz:  
Szövegdoboz: Gazda fórumok
Szövegdoboz: Sok esetben az otthon házilagos körülmények között előállított termékek lehetnek egy család, egy település, egy régió reklámhordozói. Később, ezen termékek egy kis marketinggel történő  feltöltése után egy család, egy gazdaság megélhetését is adhatják. 
Szövegdoboz:  
Szövegdoboz: Aratóünnep
Szövegdoboz: Az elmúlt években Gazdakörünk részt vett a régi hagyományokra épülő Aratóünnep rendezvényén. A körülmények megváltozása miatt a Gazdakör vezetése úgy döntött, hogy ebben az évben nem hagyja feledésbe merülni ezt a rendezvényt. 
Szövegdoboz: Kárpát Medencei Gazdák Együttműködése - Konferencia
Szövegdoboz: Az érdekképviselet, az érdekérvényesítés minden lehetőségét szeretnénk kihasználn. Házigazdái vagyunk minden évben egy nemzetközi konferenciának, az együttműködésen belül.
Szövegdoboz: Gazdabál
Szövegdoboz: Téli időszakban is kezdeményezői vagyunk régi hagyományok, híres események felelevenítésében.
Szövegdoboz:  
Szövegdoboz:  
Szövegdoboz:  
Szövegdoboz:  
Szövegdoboz: Rendezvények
Szövegdoboz:  Fontos feladat a Gazdakör részéről, hogy felkutassa, felkarolja, illetve segítse a térségben előállított mezőgazdasági, élelmiszeripari, kézművesipari termékeket, értékeket. A gazdakör számára mindig is célkitűzés kell legyen a gazdatársadalom életminőségének javítása, jövedelemszerző képességének növelése. Úttörői szeretnénk lenni egy, az Európai Unióban is támogatott folyamatnak, amelynek célja a helyi közösségek életkörülményeinek javítása, a helyben maradás segítése, és a helyben történő foglalkoztatás megoldása. 
Szövegdoboz: Házi készítésű termékek versenye